Drumul spre noi înșine


În contextul schimbărilor pe plan spiritual, în care tot mai mulți oameni își pun întrebări și descoperă răspunsuri, am găsit oportun să realizam emisiunea ”Drumul spre noi înșine”, o emisiune cu și despre oameni și calea lor în viață.

Ne dorim ca voi, ascultătorii și spectatorii noștri să aflați diverse aspecte atât despre drumul semenilor voștri cât și să găsiți inspirație pentru drumul vostru. Prin această emisiune suntem convinși că vom aduce gânduri bune și acțiuni pe măsură, în inimile voastre.

Emisiunea se va desfășura pe durata unei ore. Va avea un invitat care va răspunde unor întrebări.

Invitații emisiunii vor fi oameni obișnuiți dar nu excludem oameni cunoscuți în diferite domenii.

Valoarea pe care vrem s-o obținem este datorată tocmai faptului că oamenii obișnuiți, ca și cei consacrați în diverse domenii pot face schimbarea la locul și în contextul existenței lor.

Aspecte tehnice si administrative

Emisiunea se va difuza săptămânal în fiecare zi de luni la ora 21:00 pe Action Radio (actioneaza.ro) și pe canalul de youtube al site-ului Edi Media Land (edimedialand.ro).


About Action Radio

...este un post de radio online (stream) la 192kbps și ocazional la 256kbps, stream oferit de partenerul nostru ServerHost. Difuzăm muzică din genurile: Blues, Jazz, Rock (Alternativ, Clasic, Gothic), Rock și Folk românesc, Country, Disco, Pop, Oldies. Nu excludem operele și compozitorii clasici, pentru că ne plac! Mai multe detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*