Action Radio is online


Action Radio este un post de radio online (stream) la 192kbps și ocazional la 256kbps, oferit de partenerul nostru ServerHost.

Aici poți asculta multe genuri muzicale printre care regăsim: Blues, Jazz, Rock (Alternativ, Clasic, Gothic), Rock și Folk românesc, Country, Disco, Pop, Oldies.

Nu excludem operele și compozitorii clasici, pentru că ne plac!

De asemenea vom difuza câteva emisiuni pe diverse tematici. Avem în plan o emisiune despre munte, motaniarzi și creste însorite, o emisiune despre motoare și motocicliști, o emisiune cu și despre radioamatori, cât și emisiuni dedicate muzicii în general.

Astfel vom putea asculta un album întreg fără întrerupere a unei opere celebre, iar în mod excepțional la unele emisiuni audiția se va face direct de pe pickup. În curând vom afișa și grila de programe.

Vă pregătim și câteva surprize plăcute pentru a putea sparge gheața și a ne apropia de sufletul vostru.

Acesta este pe scurt, pentru început, Action Radio.

Action Radio funcționează în baza unor autorizații licență neexclusiva de utilizare a operelor muzicale prin servicii online prin oferire spre ascultare (streaming) cu titlu gratuit și ca muzică de fundal eliberate de  în anul 2017.

Audiție plăcută!


About Action Radio

...este un post de radio online (stream). Difuzăm muzică din genurile: Blues, Jazz, Folk, Disco, Pop, Oldies. Nu excludem operele și compozitorii clasici, pentru că ne plac! Mai multe detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*