Povești cu tâlc

Da, avem o emisiune dedicata copiilor, atat celor mici cat si adolescentilor. Desigur ca si parintii vor trebui sa ciuleasca urechile pentru a mai prinde din zbor cate o pilda sau vreun tâlc, utile poate, in frumoasa noastra viata.

Pentru ca stim atatea lucruri interesante, ne-am gandit sa le impachetam pe intelesul copiilor astfel incat, de la o varsta frageda, acestia sa poata prinde diverse aspecte ale vietii, sa poata patrunde in descifrarea universului inconjurator ca apoi sa o poata lua pe calea catre o dezvoltare armonioasa, in intelegere atat cu ceilalti, cat si cu ei insisi.

Ne dorim ca acesti micuti ascultatori sa poata dezvolta abilitati in toate domeniile vietii, dar mai ales in cele esentiale viitorului frumos ce ii asteapta.

Vom difuza cate o poveste cu talc in cadrul fiecarei emisiuni. Acestea vor putea fi ascultate si in reluare in cursul saptamanii.

Dragi copii, fiti atenti ca incepe povestea!

A fost odata ca niciodata…

About Asta DA!

...este un post de radio online (stream). Difuzăm muzică din genurile: Blues, Jazz, Folk, Disco, Pop, Oldies. Nu excludem operele și compozitorii clasici, pentru că ne plac! Mai multe detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*